Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Balgat'taki Genel Merkez binasının kapı ve camlarının kırıldığını, tabelanın da sökülmeye çalışıldığını duyurdu.

DEM Parti Genel Merkezi'ne taşla saldıran 1 kişi gözaltına alındı DEM Parti Genel Merkezi'ne taşla saldıran 1 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslenen Doğan, "Provokasyon peşindeki bu zavallı zihniyetin bizi yıldıramayacağını, durduramayacağını hatırlatarak; vakit kaybetmeksizin gerekli önlemlerin alınması ve saldırganların tespit edilmesi için göreve davet ediyoruz" dedi.

Doğan, saat 02.30'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Ankara’nın en işlek semtlerinden, birçok siyasi partinin genel merkezinin bulunduğu #Balgat’taki DEMParti Genel Merkezi’mize gece yarısı saldırı düzenlendi. Fotoğraflarda görüldüğü üzere kapı ve camlar kırılmış, tabelamız indirilmeye çalışılmış. Provokasyon peşindeki bu zavallı zihniyetin bizi yıldıramayacağını, durduramayacağını hatırlatarak; vakit kaybetmeksizin gerekli önlemlerin alınması ve saldırganların tespit edilmesi için @TC_icisleri Bakanı @AliYerlikaya ’yı göreve davet ediyoruz."

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar