Haber Merkezi - AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi açılışını gerçekleştirdiği Antalya Şehir Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. 

Artvin'de heyelan ve taşkınlar nedeniyle 32 köy yolu kapandı Artvin'de heyelan ve taşkınlar nedeniyle 32 köy yolu kapandı

Töreninin ardından hastanede incelemelerde bulunan Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ve yetkililerden bilgi aldı. Öte yandan, tedavi gören hastaları da ziyaret eden Erdoğan, doktorlar ile görüşüp, sağlık durumlarını öğrendi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığını sorduğu bir hasta, hastanede kendisine çok iyi bakıldığına dikkat çekerek, "Seni de gördüm ya dünya benim oldu. Çok istiyordum görmeyi. Mitinge gelemedim. Ama 'Bir isteğin var mı?' diye sakın sorma. Yoksa Finike yoluna tünel isterim" diye belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise hastaya, "Senin istediğin bu olsun. Bizim işimiz bu" dedi. 

Öte yandan, Erdoğan'ın farklı ameliyatlar geçiren bir başka hastayı ziyaretinde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya Şehir Hastanesi'nde açılışından bu yana bin 300'e yakın ameliyat, 135 bin acil ve poliklinik muayenesi gerçekleştirildiğini bildirdi. 

Ayrıca, Bakan Koca, konuşmasında "Önümüzdeki ay TUS nedeniyle asistan alımı olacak, 21 eğitim kliniği tamamlandı, dolayısıyla bu 21 alana da asistan hekimleri vermiş olacağız" bilgilerine de yer verdi.  

Editör: Haber Merkezi