Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bay Kemal'le çok kavgamız oldu

AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'nin 8. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için "Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İstanbul'daki ilçe belediye başkan adaylarını açıkladığı törende Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarda bulundu. CHP'nin 8. Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için "Bay Kemal'le çok kavgamız oldu. Onun da kendine göre bir tarzı, üslubu, misyonu vardı" dedi. Erdoğan konuşmasında Deniz Baykal ve Özgür Özel hakkında "Rahmetli Deniz Baykal ile pek çok konuda anlaşamazdık ama siyasi birikimini takdir ederdim. Özgür Efendi ise daha başlamadan listenin en altına yuvarlanmayı başardı" sözlerini kullandı.

Erdoğan, geçmişte SHP listelerinden Meclis'e giren HEP milletvekillerini hatırlatarak SHP'nin bu yüzden siyasi tarihteki yerini aldığını söyledi. Erdoğan isim vermeden CHP'nin daha önce de HDP/DEM ile iş birliğinde olduğunu ancak bunu gizli tuttuğunu, şimdi ise Özgür Özel döneminde bu iş birliğinin açığa çıktığını ileri sürdü.