Haber Merkezi - Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, AKP ile MHP'nin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Burada açıklama yapan Altınok, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanması halinde, Ankara'yı tarım başkenti yapacağını belirtti.

Öte yandan, çiftçilere 50 litre mazot desteği vereceği vaadinde bulunan Altınok, tohum desteğini 2 ila 5 ton arasına çıkaracağını ifade etti. 

Köylülere büyükbaş ve küçükbaş hayvan dağıtacaklarını da ekleyen Altınok, vatandaşın tereyağını, sütünü, peynirini uygun fiyata, doğal ve organik olarak alacağını vurguladı. 

 Milyonlarca ata tohumunun dağıtalacağına dikkat çeken Altınok, şunları söyledi: 

"Sera şehri bir Ankara olacak. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. Tohum desteğini 2 ila 5 ton arasına çıkaracağız. Toprak analizi yapıp nerede ne yetişebilir onları çıkaracağız. Büyükbaş ve küçükbaş hayvan vereceğiz köylümüze, dağıtacağız. Hayvancılıkta Türkiye'yi besleyen bir Ankara olacak. Vatandaşımız tereyağını, sütünü, peynirini uygun fiyata doğal ve organik olarak alacak. Milyonlarca ata tohumu dağıtacağız ve ata tohum bankası kuracağız. İlkokuldaki çocuklar kendi ürettiğimiz sütü içecek." 

"Soğuksu Milli Parkı'na girişler ücretsiz olacak"

Öte yandan, Çamlıdere esnafını ziyaretinin ardından AKP'nin Kızılcahamam'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yapan Altınok, seçilmesi durumunda, ücreti 20 lira olan ABB bünyesindeki Soğuksu Milli Parkı'na girişlerin ücretsiz olacağını açıkladı. 

Kocaeli'de sahte altınla kuyumcuları dolandırdığı öne sürülen 2 şüpheli yakalandı Kocaeli'de sahte altınla kuyumcuları dolandırdığı öne sürülen 2 şüpheli yakalandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kızılcahamam Belediyesi'ne tahsis edilen 4 hizmet aracını geri çektiğini iddia eden Altınok, partizanlık yapılarak araçların geri çekildiğini ileri sürdü. 

Editör: Haber Merkezi