Haber Merkezi - Organize suç örgütlerine yapılan operasyonlar sonucunda ele geçirilen 23 araç, mahkeme kararıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne verildi.

Belediye yöneticileri kaymakamlık binasına alınmadı Belediye yöneticileri kaymakamlık binasına alınmadı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bizden hep şu sözü duydunuz: Türkiye’nin Huzuru… İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün organize suç örgütlerine karşı gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonucu 23 araç ele geçirilmişti. Mahkeme kararınca da bu araçlar emniyetimize verildi. Artık bundan böyle bu araçlar, suç örgütlerinin değil; polisimizin emrinde, Milletimizin hizmetinde olacaktır! Ülkemizin huzuru için canla başla çalışan kahraman polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz ve huzurumuz daim olsun" ifadelerini kullandı.

Avustralya doğumlu Hakan Ayık’ın lideri olduğu Comanchero çetesinin el konan Ferrari 488 GTB, Bentley Continental GT, Land Rover Range Rover L460, Porsche Taycan Turbo ve son model Mercedes, BMW, Audi markalarının da arasında olduğu 21 lüks araç İstanbul Emniyeti'nde görev yapacak. 

Araçların piyasa değeri 100 milyon TL'yi geçiyor.

Editör: Ahmet Çağatay Bayraktar