Haber Merkezi - Sevilen oyuncular Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın iki kardeşi oynadığı ve başrollerini paylaştıkları ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ oyunu, Ekim ayında yaptığı prömiyerinin ardından yoğun ilgiyle karşılandı. Şu ana kadar 4 oyunu geride bırakan ekip Kasım ayında da seyirci ile buluşmayı sürdürecek.

circir-720x375

Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman ikilisine Burak Sarımola ve Ayşe Lebriz Berkem’in eşlik ettiği, Mert Öner’in yönetmenliğinde Sam Shepard’ın ‘True West’ oyununa günümüzden bakan ‘Cırcır Böcekleri İtler ve Biz’ isimli tek perdelik oyun, biri kentli, eğitimli bir senarist diğeri ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız olan iki kardeşin birbirlerini keşfetme ve birbirlerine dönüşme hikayesini konu alıyor.

circir-bocekleri-itler-ve-biz

Eskişehir'de sokaktaki atölyede sanatçılar ziyaretçilerle resim yapıyor Eskişehir'de sokaktaki atölyede sanatçılar ziyaretçilerle resim yapıyor

İzleyenlerden tam not alan oyun, 14 Kasım’da Zorlu PSM’de, 25 Kasım’da Fişekhane’de (Matine Suare) ve 29 Kasım’da Uniq Hall’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Ekim ayını kapalı gişe tamamlayan oyunun Kasım ayı biletleri Passo ve Biletinial’dan alınabiliyor.

Editör: Deniz Ali Tatar