CHP'li Çiftci: Günbegün bu süreci yakından takip edeceğiz CHP'li Çiftci: Günbegün bu süreci yakından takip edeceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerine Mayıs ayına kadar seçim beyannamesi olarak sunulacak parti programının çalışmalarını tamamlama talimatı verdi. Yürütülen seçim çalışmaları kapsamında partinin Gölge Kabinesi Ekim ayından itibaren Türkiye'nin farklı illerini ziyaret edecek, sorunları yerinde inceleyecek.

Özgür Özel, Kasım 2025 için erken seçim çağrısı yaptıktan sonra, Gölge Kabine'nin iki haftada bir farklı illerde toplanarak hem partinin iktidar planlarını anlatacağı hem de yerel örgütleri canlandıracağı bilgisi verildi.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın aktardığına göre, ilk olarak 7 Ekim'de Hatay ziyaret edilecek. Parti yetkilileri, Hatay'ın ilk sırada yer almasının nedeni olarak Genel Başkan Özel’in Hatay’a özel bir hassasiyet hassasiyet göstermesi olarak ifade etti 

Ayrıca, ziyaretler kapsamında CHP'nin örgüt faaliyetlerini canlandırması bekleniyor. Gölge kabine üyeleri, kendi alanlarında, bölgede çalışan uzmanların yer alacağı çalıştaylar düzenleyecek. 30 Eylül’de dizenlenecek sağlık çalıştayı sonrasında Ekim ayında eğitim ve emek konulu çalıştaylar da Özgür Özel'in katılımı ile düzenlenecek.

Editör: Ziya Burak Erol