Genel

CHP'li Tahsin Ocaklı: Türkiye şu an bir enfeksiyon geçiriyor

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, sağlık sisteminde sorunlar yaşandığına işaret eden CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, "Türkiye şu anda bir enfeksiyon geçiriyor" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlediği basın toplantısında, sağlık sisteminde sorunlar yaşandığına ve vatandaşların hastanelerden randevu alamamaktan şikayet ettiğine dikkat çekti. 

Konuşmasında sağlık sisteminin çöktüğünü öne süren Ocaklı, "İnsanlar sağlıkla ilgili sorunlarını hala iletmeye devam ediyorlar. Biz de iktidara bunu söylemeye devam ediyoruz ama kulaklarını tıkadılar" dedi.

Bununla birlikte, üreticinin ürünlerini satamadığını ve tarım alanlarının küçüldüğünü savunan Ocaklı, şu ifadelere yer verdi: 

"Türkiye şu anda bir enfeksiyon geçiriyor. Bu enfeksiyonun tedavisi şudur, 31 Mart'ta bu iktidara vatandaş antibiyotik verecek. Önce antibiyotik tedavisiyle AK Parti iktidarının elindeki belediyeleri değiştirecek. Enfeksiyon tedavisi işe yaramaz ise iki yıl içinde erken seçim operasyonu ile bir ameliyat geçirteceksiniz ve bu iktidarı uzaklaştıracaksınız."