Ankara Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Şatgeldi, 9 Haziran Pazar günü yapılması beklenen kadın kolları başkanlık seçiminde tekrar aday olacağını bildirdi.

AKP 81 ilde sahada: "Türkiye Buluşmaları" başlıyor AKP 81 ilde sahada: "Türkiye Buluşmaları" başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çankaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şatgeldi, ilçe başkanlığında yaptığı açıklamada, ''Dezavantajlı kadınların ve çocukların yaşamlarını kolaylaştırmaya, aracı olmak için yeniden adayım'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, ''Çankaya olarak 31 seçiminden tarihi bir sonuçla çıktık” diyen Şatgeldi, mücadelelerinin iktidara karşı olduğunu vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Kongrelerimiz ve parti içi rekabetimiz, partimizi diğer siyasi partilerden ayıran en önemli noktalardan biridir. Bu nedenle, şunu gönülden söylüyorum ki, adaylık yarışında rekabet içinde olacağım yol arkadaşlarıma da, şimdiden başarılar diliyorum. 

Biz tıpkı bugün ilçe binamızda, evimizde şu an olduğumuz gibi pazartesi gününden itibaren de yine kol kola, yan yana, bu ülkeyi aydınlık günlere ulaştırmanın mücadelesine kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm Çankayalı yol arkadaşlarımı pazar günü kongremize bekliyorum."

Muhabir: Kağan Karacehennem