Güncel

CHP'li Erdem'den Kılıçdaroğlu ziyaretinde dikkat çeken detay

CHP'li Eren Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi ofisine yaptığı ziyaretten kareler paylaştı. Fotoğraflardaki detay ise dikkat çekti.

Abone Ol

Haber Merkezi - 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa Özgür Özel'in seçilmesi sonrasında CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden Erdem, sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçekleştirdiği ziyareti paylaştı. Paylaşımında "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki çalışma ofisimizi onurlandırdı" ifadelerine yer veren Erdem'in, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti sırasında çekilen fotoğraflarda duvarda 7. genel başkan Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının bulunması dikkat çekti. 

Kılıçdaroğlu birlik mesajı verdi

Kılıçdaroğlu'nun Erdem'in ofisine yaptığı ziyarette gazeteci Barış Yarkadaş da yer aldı. Yarkadaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "CHP’nin 7. Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile sevgili Eren Erdem’in ofisinde buluşarak görüş ve önerilerini dinleme imkanı buldum. Kılıçdaroğlu “Yerel seçim için hep birlikte çalışacağız” mesajını güçlü bir biçimde verdi" dedi.