Politika

CHP'li Bulut: Ahlaksızlıklarınızla girdiğiniz dipsiz çukurda boğulacaksınız

CHP'li Burhanettin Bulut, partisini hedef alan iddialara ilişkin "CHP’nin 47 yıl sonra 1. parti olmasını hazmedemeyen 'dahili ve harici bedhahlar', gerçekliğin yanından bile geçmeyen saçmalıklarla bizi kendi karanlığına çekmeye çalışanlar; yalanlarınızla, iftiralarınızla, ahlaksızlıklarınızla girdiğiniz dipsiz çukurda boğulacaksınız" dedi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP'yi ve CHP lideri Özgür Özel'i hedef alan iddialara ilişkin "Yalanlarınızla, iftiralarınızla, ahlaksızlıklarınızla girdiğiniz dipsiz çukurda boğulacaksınız" dedi.

CHP'li Bulut'un Durubay'ın açıklamasını alıntılayarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"İftirayı meslek haline getiren haysiyetsizler, ahlaksızlıkta sınır tanımayanlar, mesleğini, kalemini birilerinin çıkarları için kullanan, gazetecilik kisvesi altında tetikçilik yapanlar; ahlaksızca iftiraları ve yalanları sorgulamadan gazetelerine taşıyanlar, gazetecilik mesleğine ihanet etmektedir. CHP’nin 47 yıl sonra 1. parti olmasını hazmedemeyen 'dahili ve harici bedhahlar', gerçekliğin yanından bile geçmeyen saçmalıklarla bizi kendi karanlığına çekmeye çalışanlar; yalanlarınızla, iftiralarınızla, ahlaksızlıklarınızla girdiğiniz dipsiz çukurda boğulacaksınız. Bizim milletimize ve yüreği CHP için artan her bir yol arkadaşımıza sözümüz var ve o sözü tutacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, ilk seçimde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapacağız."