Bakanlıktan Tavşantepe Köyü'ndeki çocuklara ilişkin ön rapor! Bakanlıktan Tavşantepe Köyü'ndeki çocuklara ilişkin ön rapor!

Haber Merkezi - Birgün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre; Gelecek hafta toplanacak CHP Parti Meclisi'nde İzmir, Antalya ve Ankara'nın Çankaya ilçesi için adaylar netlik kazanacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yeniden adaylığını konuşulurken İzmir için İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mevcut belediye başkanı Tunç Soyer ile Buğra Gökce, eski Bornova Belediyesi belediye başkanı Olgun Atila ve Efes Selçuk Belediye başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'un isimleri öne çıkıyor. 

Haberde şu detaylara yer verildi: 

"CHP’nin Çankaya adaylığında öne çıkan isimler ise Gül Çiftçi, Sercan Çığgın ve Bekir Ödemiş olarak sıralanıyor. Partide ibrenin, Çiftçi’yi gösterdiği ancak Çığgın ve Ödemiş’in de aday gösterilebileceği dillendiriliyor.

Öte yandan Özel, 22 Ocak Pazartesi günü Kamer Genç anması için Tunceli'ye hareket edecek. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşmek için Batı Şeria’ya gitmeye hazırlanan Özel’in Filistin ziyareti ocak ayı bitmeden gerçekleştirilecek. CHP kurmayları ziyaretin 22 Ocak haftasında gerçekleşmesi için planlama yapacak. Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye de iade-i ziyarette bulunacak. Liderlerin buluşmasında yerel seçimler de gündeme gelecek. CHP Lideri Özel, İnce’den yerel seçimler için destek isteyecek."

Editör: Haber Merkezi