Politika

CHP lideri Özel'den Güneydoğu turu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in saha çalışmaları çerçevesinde gelecek hafta Diyarbakır, Mardin, Batman ve Şanlıurfa’ya gitmesi planlanıyor.

Abone Ol

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na katılan milli sporculara yerinde destek vermek için Paris’e giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, gelecek hafta yurt içi gezilerini sürdürecek. Özel, yurt içi gezileri kapsamında, 22-24 Ağustos tarihlerinde Güneydoğu Anadolu turuna çıkacak ve sırasıyla Diyarbakır, Batman, Mardin, Şanlıurfa ve Gaziantep’i ziyaret edecek. 

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre, Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa’nın büyükşehir belediye başkanlarıyla görüşmesi beklenen Özel'in, şehirlerin valilerini de ziyaret etmesi planlanıyor.

Öte yandan, gittiği yerlerde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek olan Özel, CHP’nin 1984'ten bu yana ilk kez kazandığı Batman Hasankeyf Belediyesi ile 1989'dan bu yana ilk kez kazandığı Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’ni de ziyaret edecek.

Son olarak, partisini tüzük kurultayına hazırlamaya devam eden Özel, her ilde CHP il başkanlıklarında, parti örgütü ile de bir araya gelecek.

HABERİN TAMINI CUMHURİYET'TEN OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...