MSB: Sadece yerli ve milli muhabere sistemleri ve yazılımlar kullanılıyor MSB: Sadece yerli ve milli muhabere sistemleri ve yazılımlar kullanılıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel’in 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetini araştırmak üzere görevlendirdiği heyet, Narin’in kabrini ziyaret ederek çiçek bıraktı.
 
ANKA'dan Ahmet Ün'ün haberine göre, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesindeki kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Güran’ın cinayetini araştırmak üzere görevlendirilen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve Karaman Milletvekili Atakan Ünver’den oluşan CHP heyetinin kentteki temasları devam ediyor.

Heyet, Tavşantepe Mahallesinde dün toprağa verilen küçük Narin'in kabrini ziyaret etti. Temaslarına ilişkin açıklama yapan Tanrıkulu, Narin Güran cinayetinin sahipsiz kalmaması için burada olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bu cinayeti bir kez daha mezarı başında lanetliyoruz. Narin’in şahsında bütün topluma karşı işlenmiş en ağır suçlardan birisidir. Bizler hukukçular olarak, bu toplumun ortaklaştığı vicdanın sesi olarak, bu cinayetin sahipsiz kalmaması, sorumluların ortaya çıkması, etkin ve adil bir soruşturma yapılması için buradayız, Diyarbakır’da olmaya devam edeceğiz. Bütün toplumun vicdanını kanatan, yaralayan, yok eden bu eylemin sorumlularının bulunması için elimizden ne düşüyorsa sonuna kadar yapacağız. Adalet ve vicdan duygusunun önünde hiçbir değer olmamalı.” 

Editör: Esin Özdemir