Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖzelManisa'nın Salihli ilçesindeki Devlet Bahçeli Kent Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Sağanak altında seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap eden Özel, 31 Mart'a kadar durmadan çalışarak bu seçimi kazanacaklarına inandıklarını vurguladı. 

Geçmişte söylenen 'CHP gelirse sosyal yardımlar kesilir' yalanının çöp olduğunu belirten Özel; İstanbul’da, Ankara'da, Adana'da, Antalya'da yaptıkları yardımların tam beş katına çıktığın altını çizdi. 

Öte yandan, "Biz, Türkiye ittifakıyız" diyen Özel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bunun için geliyoruz. Biz, Türkiye ittifakıyız, Manisa ittifakıyız, Salihli ittifakıyız. Biz, kimseyi dışarıda bırakmayan, yoksulu, esnafı, çiftçiyi, işçiyi, yaşlısını, gencini dışarıda bırakmayan Türkiye ittifakıyız. Bu ülkede sadece belli çevrelerin çıkarlarını koruyanlara karşı halkın çıkarlarını korumak için oylarınıza talibiz."

"Manisa'da CHP iktidarı var"

CHP'nin Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu'nun seçilmesi halinde sunacağı hizmetlerle ilçenin refahını artıracağını söyleyen Özel,  yerel seçimlerde "Cumhur İttifakı" ile yarışacaklarını anımsattı. 

Özgür Özel, 1 Nisan günü Salihli'de CHP iktidarı olacağına işaret ederek, şunları söyledi: 

Kahverengi kokarca zararlısıyla biyolojik mücadele için mantar sporları üretiliyor Kahverengi kokarca zararlısıyla biyolojik mücadele için mantar sporları üretiliyor

"Bizim de bir ittifakımız var, o ittifakın adı Türkiye ittifakı. Türkiye'yi, Salihli'yi, milletini sevenler, Türkiye ittifakına destek bekliyor. Büyük mücadelelerin sonunda burada, Manisa'da, memleketimde yağmurun altında müjdeyi veriyorum. 1 Nisan günü Salihli'de CHP iktidarı var, Manisa'da CHP iktidarı var. Anketler onu gösteriyor, sokak onu gösteriyor." 

Editör: Haber Merkezi