CHP'li Tanal Milli Eğitim Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı CHP'li Tanal Milli Eğitim Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattı

Haber Merkezi -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubu 28'inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için 2 gündür bulunduğu Manavgat ilçesinde yeni dönem için atacakları adımları milletvekilleriyle görüştü.

Öte yandan, Özel, Manavgat'ta bulunan Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" kapsamında engellilerle bir araya gelen Özel ve eşi Didem Özel, engellilerle yakından ilgilendi. Çocuklarla fotoğraf çektiren Özel, bir engelli çocuğa ise CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı'nın milletvekili rozetini taktı. 

Özgür Özel'den Sözen'e: Sizi başkan olarak görmek istiyorlar

Ziyarete Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de eşlik etti. İşitme engelli bir aile ile görüşen Özel, aile ile işaret diliyle iletişim kurdu. İşaret dili tercümanının 'Sizin genel başkan olmanızdan çok memnunlar. Manavgat için de belediye başkanı olarak Şükrü Sözen’i görmek istiyorlar' ifadesi üzerine Özel, Sözen'e seslenerek, "Şükrü başkanım, bakın siz istemiyorsunuz. Kimseyi de dinlemiyorsunuz ama ne yapacağız bu işi? Sizi başkan olarak görmek istiyorlar" dedi.

Editör: Esin Özdemir