Haber Merkezi - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Manisa'da düzenlenen "Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı" için kente gelen konuklara Manisa'daki tarihi ve kültürel yerleri tanıttı.

Fatih Parkı ziyaretinde Fatih Sultan Mehmet heykelinin önünde konuşan Özel, Fatih'in şehzadelik dönemini Manisa'da geçirdiğini ve 1451 yılında ikinci kez tahta çıktığı sırada "Beni seven arkamdan gelsin" sözünü bu parkın bulunduğu bölgede söylediğinin rivayet edildiğini kaydetti.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze'ye 5 tır ilaç ve tıbbi sarf malzemesi gönderdi Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze'ye 5 tır ilaç ve tıbbi sarf malzemesi gönderdi

"Osmanlı'nın tamamına karşıymışız gibi söyleniyor"

Toplumda CHP'nin Osmanlı'ya karşı olduğu yönünde yanlış bir algı olduğunu vurgulayan Özel, şu ifadeleri kullandı:

"CHP, şöyle bir zorluk yaşar; efendim sanki biz Osmanlı'nın tamamına karşıymışız gibi söyleniyor. Biz Osmanlı'nın getirdiği medeniyete, yaptıklarına, geliştirdiklerine, hiçbir şeyine karşı değiliz. Biz sadece Osmanlı'ya matbaanın geç gelmiş olmasını, Senedi İttifak'ın uygulanmamış olmasını, meşrutiyetin ilanından sonra parlamentonun 33 yıl kapatılmış olmasını, donanmanın 33 yıl Haliç'te bekletilip Kıbrıs'ın tek kurşun atılmadan kaybedilmiş olmasını eleştiririz. Çöküş dönemindeki hataları eleştiririz."

Editör: Esin Özdemir