DOSYA HABER/KAYIP UMUTLAR: 30 YILI AŞAN EVLAT ARAYIŞI - Kılıç çifti, hastanede öldüğü söylenen çocukları için 40 yıldır "Ya ölmediyse?" şüphesiyle yaşıyor DOSYA HABER/KAYIP UMUTLAR: 30 YILI AŞAN EVLAT ARAYIŞI - Kılıç çifti, hastanede öldüğü söylenen çocukları için 40 yıldır "Ya ölmediyse?" şüphesiyle yaşıyor

Haber Merkezi - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün gece Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki maden ocağında meydana gelen göçükle ilgili açıklamalarda bulundu. Hayatını kaybedenler için rahmet dileyen Yılmaz,  "Yaralı olarak arama kurtarma ekiplerimizce kurtarılan değerli kardeşimize de şifalar diliyorum. Olayla ilgili adli soruşturma, idari soruşturma devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde ikincisi düzenlenen İstanbul İnsan Kaynakları Forumu'na katılan Yılmaz, konusunda şu ifadelere yer verdi: 

"Dün gece Denizli Acıpayam ilçemizde bir maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı olarak arama kurtarma ekiplerimizce kurtarılan değerli kardeşimize de şifalar diliyorum. Olayla ilgili adli soruşturma, idari soruşturma devam ediyor. Bir daha böyle elim kazalar yaşamamayı temenni ediyorum." 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi: 

Editör: Esin Özdemir