Eğitim

Gazeteciler Cemiyeti'nden İLEF’e ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin’i makamında ziyaret etti.

Abone Ol

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı, Mali Sekreter Ali Topçu ve Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Gürcanlı ile İLEF Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Engin Sarı ile Doç. Dr. Zafer Kıyan ve fakülte sekreteri Tülay Ölmez Çiçek’ten oluşan heyet, 60’ıncı yılını kutlamaya hazırlanan İLEF ile ortak çalışmalar yürütmek için bir araya geldi.

Görüşmede, Gazeteciler Cemiyeti’nin İLEF’in kuruluşundan bu yana fakülteye önemli katkılar sunduğu, bu kapsamda yeni dönemde öğrencilere staj imkanı sağlanması konusunda Cemiyetle protokol yapılacağı belirtildi. Ayrıca fakültede okutulmakta olan derslerle Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde kurulan online eğitim modüllerinin yer aldığı GC Akademi’deki içeriklerden öğrencilerin faydalanabilmesi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. İLEF Dekanı Prof. Dr. Fatih Keskin, fakülte öğrencilerine uygulamalı gazetecilik alanı sunulması konusunda da Gazeteciler Cemiyeti’nin desteğinin kıymetli olduğunu belirterek yeni dönemde çeşitli projelerin hayata geçirilmesi için girişimlerde bulunduklarını söyledi. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin de öğrenciler ve deneyimli gazeteciler arasında köprü kurulmasının önemli olduğunu belirterek, bu sayede deneyim aktarımıyla genç gazeteci adaylarının mesleğe hazırlanma sürecinin hızlanacağını bu anlamda yönetim kurulu olarak İLEF’e gerekli desteği sürdürmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.