Kültür-Sanat

Cem Eroğlu, stand-up şovunda mikrofonu sağlık çalışanlarına bırakacak

Stand-up sanatçısı Cem Eroğlu, “Bi Şi Di Cem” adlı şovunda sahneyi; doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarına mikrofon uzatacak. Her sağlıkçının başından geçen, her hastanın hasta yakınının başkahramanı olduğu Türkiye'nin ibretlik sağlık olaylarını sahneye taşıyan gösterinin biletleri, Biletinial’da satışa çıktı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Stand-up sanatçısı Cem Eroğlu, tek kişilik gösterisi “Bi Şi Di Cem” de mikrofonu bu kez; doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanlarına uzatacak. Cem Eroğlu’nun kendi hayatından hikâyeler anlattığı, hepimizin yaşamından da kesitler bulacağı sımsıcak gösterisinin biletleri ise Biletinial’da satışa sunuldu. Her sağlıkçının başından geçen her hastanın hasta yakınının başkahramanı olduğu ibretlik sağlık olaylarını sahneye taşıyan  Eroğlu; 29 Şubat’ta İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 24 Mart’ta Grand Pera Alternatif Sahne’de, 23 Mart’ta Bursa BAOB Sahne’de sahne alacak.

Eroğlu; pandemide can emanet edilen sağlık çalışanlarına gerçekten şifa arayıp şifacısını bulamama tehlikesiyle karşı karşıya kalmış olan hastalara da interaktif gösterisiyle moral oluyor. “Doktorlar, intörnler, hemşireler, eczacılar, hasta bakıcılar, mümessiller! Tüm sağlık çalışanları bakın bi buraya! Mikrofon sizde! İstediğiniz yerde istediğiniz kadar elinizde. Anlatın hikâyelerinizi! Dökün içinizi! Birlikte dinleyelim, birlikte gülelim! İnadına kahkaha atıp, haykırıp, sesimizi duyuralım! Birbirimize sahip çıkalım!”