Camilla BarbaritoAtila Güvenç - Caz grubu Yürüyen Merdiven’in girişin ücretsiz olduğu konserine vokalde Camilla Barbarito ve gitarda Fabio Marconi eşlik edecek. İstanbul Salon İKSV'de 29 Mayıs 2024 çarşamba günü akşamı gerçekleşecek konserde; Yiğit Özatalay (piyano), Mustafa Kemal Emirel (davul), Camilla Barbarito (vokal), Fabio Marconi (gitar) müzikseverlerle buluşacak.

Bugün 7 film sinemaseverlerle buluşacak Bugün 7 film sinemaseverlerle buluşacak

İtalyan Kültür Merkezi’nin bu konserinde Yürüyen Merdiven ile vokalde Camilla Barbarito ve gitarda Fabio Marconi birlikte sahnede olacak. Balkan müziği, Portekiz fadosu, Rebetiko, Arjantin tangosu ve Roma müziğinden aldığı ilhamla kendi özgün araştırmalarını yürüten Milanolu vokalist Camilla Barbarito'nun, tiyatro oyuncusu olarak da birçok deneyimi olduğu biliniyor.

Fabio MarconiAvrupa dışı ses dünyasına, özellikle de Orta Doğu’ya yönelttiği dikkatle kendine özgü bir dil geliştiren gitarist Fabio Marconi ise Camilla Barbarito ile  gerçekleştirdiği birçok projenin yanı sıra dünya müziğini cazla harmanlayan Osmosi Trio’yla da sahnelerden sesleniyor. 

Yürüyen Merdiven'in konserinde; Aria di neve (Sergio Endrigo), Mambo italiano (Bob Merrill), Canzone arrabbiata (Nino Rota), Lagrimas negras (Miguel Matamoros), Bella ciao (Anonim), Boyun Eğmeyenler (Yiğit Özatalay), Naci en alamo (Dionysis Tsaknis), Alfonsina y el mar (Ariel Ramirez), Amarcord (Nino Rota), Duello criollo (Juan Rezzano), Tango negro (Anonim), Yaram Sızlar Ağrır Başım (Anonim), Estate (Bruno Martino), Arrinconamela (Ramon Pisa Borja), Kırmızı Paltolu Kız (Yiğit Özatalay) parçaları dinlenecek.

Editör: Atila Güvenç