Güncel

Çankaya’da yangın çıktı: Bir vatandaş hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartmanda meydana gelen patlamada, Kemal Altuğ isimli vatandaş yaşamını yitirdi.  Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğu belirtildi.

Abone Ol

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir apartman dairesinde yangın çıktı. Doğal gaz kaynaklı olduğu ileri sürülen patlamada, Kemal Altuğ isimli vatandaş yaşamını yitirdi. Ankara Valiliği yangının doğal gaz kaynaklı meydana geldiğini açıklarken, Başkentgaz doğal gaz kaynaklı olmadığını iddia etti. 

Aziziye Mahallesi Bürümcük Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana gelen patlama sonucunda yangın çıktı. Patlamada, 37 yaşındaki Kemal Altuğ hayatını kaybetti.

Olay yerine itfaiye ve polis ekiplerinin ardından Başkentgaz yetkilileri de geldi. 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin sonucu yangın kontrol altına alınırken, ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Ankara Valiliği: 

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, ''Çankaya ilçemizde bir apartman dairesinde meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu bir vatandaşımız vefat etmiş olup; ekiplerimizce konuyla ilgili çok yönlü ve detaylı inceleme ve araştırma titizlikle sürdürülmektedir'' ifadeleri yer aldı. 

Başkentgaz:

Başkentgaz'ın açıklamasında ise "Bugün öğleden sonra Çankaya İlçesi, Aziziye Mahallesinde bulunan apartman dairesinde gerçekleşen patlama/yangın  olayının doğalgaz kaynaklı olmadığı acil ekiplerimiz tarafından tespit edilmiştir" denildi.