İSTANBUL (AA) - Büyükçekmece'de iş yerinden oyun konsolu hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde oyun konsolu satışı yapan iş yerine gece saatlerinde gelen 3 şüpheli, kepengi kırarak içeri girdi.

Maskeli zanlılar, iş yerinde bulunan çok sayıda oyun konsolu ile aksesuarları yanlarında getirdikleri çuvallara doldurup kaçtı.

Güdül'ün tanıtımı için çalışmalar sürüyor Güdül'ün tanıtımı için çalışmalar sürüyor

Şüphelilerin iş yerinden çıktığını gören çevredekiler durumu polise ve iş yeri sahibine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri mağazada inceleme yaparken, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan yaşanan hırsızlık iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntülerde iş yerine giren şüphelilerin, çaldıkları ürünleri çuvala koyup kaçmaları yer alıyor.

İş yeri sahibi Berk Kırdar, gazetecilere, şüphelilerin gece saatlerinde iş yerine geldiğini belirterek, "Birisinin kadın olduğunu görmüşler 2 erkek 1 kadın. İlk önce kepengi söküyorlar daha sonra satışta bulunan, vitrin camlarını kırıp oyun konsollarını, aksesuarlarını, oyunları, kolları çalıp 7-8 dakika içinde kaçıyorlar." ifadelerini kullandı.

Şüphelilerin ışığı açıp kapattıkları ve ses yaptıkları için komşularının fark ettiğini aktaran Kırdar, "Ellerinde çuvallarla gelmiş hırsızlar. Muhtemelen komşularda korktukları için bir şey yapamıyorlar. Şu anda tam tespit yapamadık ama 1,5 milyon liranın üzerinde mal zararımız var. Şikayetçi olduk. Polisler de geldi. İfademizi verdik bekliyoruz." dedi.

Kaynak: aa