Narin'in ölüm nedeni belli oldu! Narin'in ölüm nedeni belli oldu!

Bursa'da eğitim uçağının Yenişehir Havaalanı apron kısmına düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti.

Bursa Yenişehir Havalimanı'nda sabah saatlerinde eğitim uçağı düştü. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada iki pilotun hayatını kaybettiği bildirildi. 

Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Bursa Yenişehir Havalanı apron kısmına 23.09.2024 günü saat 08.10'da özel bir uçuş okuluna ait 2 kişilik eğitim uçağı düşmüş, kazada 2 pilot hayatını kaybetmiştir. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

 Pilotların kimliği belli oldu!

Bursa Yenişehir Havaalanı’nda sabah saatlerinde eğitim uçağı düştü. Uçakta hayatını kaybeden iki pilotun kimlik bilgileri belli oldu. Pilotların isimlerinin Ünal Aster ve Emir Gülal Nalcı olduğu öğrenildi.

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden pilotlara başsağlığı diledi.

Özel, “Yenişehir Havaalanı apron kısmında bu sabah gerçekleşen talihsiz kazada, eğitim uçağının düşmesi sonucu pilotlarımız Ünal Aster ve Emir Gülal Nalcı’nın hayatlarını kaybettiklerimi derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Hayatını kaybeden değerli pilotlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum” dedi.

Editör: Nur Yıldız