Haber Merkezi - İnsan kendi elleriyle kurduğu sistemin içinde ezilirken, kendi elleri ile bu tuzaktan kurtulmayı beceremez mi? Yoksa insanın kurduğu sistem, insandan daha akıllı davranıp onu beceriksizleştirdi mi? Peki hangisi daha zor, kalmak mı gitmek mi? Sam Shepard tarafından 1980 yılında kaleme alınan ve yazıldığı günden beri tüm dünyada sahnelenen 'True West' oyununa günümüzden seslenen çağdaş bir yorum olarak nitelendirilen "Cırcır Böcekleri İtler ve Biz", 2024 yılında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. İstanbul'un yanı sıra Ankara ve farklı illerde turne yapan oyun, 21 Ocak’ta İstanbul Fişekhane’de gerçekleşecek iki performansla seyirciyle buluşacak.

Kadıköy Plak Günleri sekizinci kez müzikseverlerle buluşacak Kadıköy Plak Günleri sekizinci kez müzikseverlerle buluşacak

Circir Bocekleri Itler Ve Biz (1)

Yıldırım Türker’in çevirdiği, Mert Öner’in yönettiği oyunda, Serhat Teoman ve Buğra Gülsoy başrolleri paylaşıyor. Ayrıca Burak Sarımola ve Ayşe Lebriz Berkem’in de rol aldığı  “Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz” oyununun biletleri, Biletinial platformunda satışa çıktı.

Oyun, iki kardeşin hikayesini anlatıyor. biri kentli, eğitimli bir senarist ve diğeri ise ormanlara sığınan, özgür ruhlu bir hırsız. Aynı ağacın üstünde farklı mevsimlerde iki kardeşin birbirini keşfetme, birbirine dönüşme hikayesi. Kentin doğayla, sanatın ticaretle, eğitimin cehaletle, hayallerin gerçeklerle savaşı.

Circir Bocekleri Itler Ve Biz (3)

Editör: Haber Merkezi