Haber Merkezi - Dünyaca ünlü pop sanatçısı Britney Spears, hayatından en önemli anılarını "Woman In Me" (İçimdeki Kadın) adlı kitapta topladı. Merakla beklenen kitap, 24 Ekim'de okuyucuyla buluşacak. Kitaptaki anılarla beraber Spears'ın özel hayatına dair birçok bilinmeyen detay gün yüzüne çıkacak.

_131455133_gettyimages-451432285

Kitap piyasaya çıkmadan, kitapta önemli bir detay ortaya çıktı. Spears'ın 1999 - 2002 yılları arasında beraberlik yaşadığı Şarkıcı Justin Timberlake'ten dönemde hamile kaldığı ortaya çıktı. Spears bu konu hakkında kitabında: "Justin bebek sahibi olmaya hazır olmadığımızı ve çok genç olduğumuzu söyledi" dedi. Şarkıcı bebeği aldırmaya hazır olmadığını "Seçim bir tek bana bırakılsaydı bebeği aldırmazdım" sözleriyle belirtti. İkili birlikteliğe başladıklarında Spears o sırada 17, Timberlake ise 18 yaşındaydı. 

231017-britney-spears-justin-timberlake-ew-1216p-5c211a

Spears kitabında şu ifadeleri de kullandı: "Bu benim için çok trajik bir durum değildi. Justin'i çok seviyordum. Bir gün hep aile olacağımızı umdum. Bu hamillelik beklediğimden çok daha erken oldu" Şu anda 41 yaşında olan Spears'ın Kevin Federline ile evliliğinden Sean Preston (18) ile Jayden James (17) adında iki oğlu bulunuyor. 

BMGK, Lübnan için cuma günü acil toplanıyor BMGK, Lübnan için cuma günü acil toplanıyor

Editör: Deniz Ali Tatar