Kültür-Sanat

Bozcaada Caz Festivali, sekizinci kez Eylül'de yapılacak

Sekizinci yılında müzikseverlerle buluşacak olan Bozcaada Caz Festivali'nin tarihi açıklandı. "Keşfetmek, bağlantı kurmak, yeniden birleşmek" temasıyla yola çıkan festival, 6-7-8 Eylül'de gerçekleşecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Sekizinci yılında sanatseverlere buluşacak olan Bozcaada Caz Festivali, "Keşfetmek, bağlantı kurmak, yeniden birleşmek" temasıyla gerçekleşecek. 6-7-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan festival,  bu yıl da yine doğadan ve onun ilham veren işleyişinden güç alarak düzenleniyor. 

Festivalin bu yılki özel konuğu ise, festival tarafından şu şekilde duyuruldu: "Doğaya uyup biraz ‘‘gizemli’’ konuştuk sanki... Paylaşmak için heyecanlandığımız pek çok konu var oysa. Evet, hepsini biraz sonraya saklıyoruz ama bunu tutmakta zorlanıyoruz: Caz müziğin yenilikçi isimlerinden Alfa Mist, güçlü sesleri eşliğinde sekizinci Bozcaada Caz Festivali’nde olacak." Festivalin bilet satışları ise Biletix platformu üzerinden sunulurken, Eylül ayında 3 gün boyunca festival herkesi, Bozcaada'ya davet ediyor.