İSTANBUL (AA) - Boyner, Ordu'daki ilk mağazasını açtı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Boyner, Ordu'da açtığı mağaza ile 43 ilde 123 mağazaya ulaştı. Sırrı Paşa Caddesi'nde yer alan mağaza, Boyner'in yüzlerce markayı bir arada sunan seçkisine ev sahipliği yapıyor.

Fabrika, Discovery, Expedition, Jeep, Calvin Klein, Jack&Jones, Karl Lagerfeld Jeans, Tommy Hilfiger, Guess, adidas, Nike, Skechers, Versace Jeans Couture gibi markalarının koleksiyonlarını aynı çatı altında sunan Boyner, Ordu'ya yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Boyner, Ordulu ziyaretçilerine, toplam 5 katlı ve 2 bin metrekarelik geniş bir alanda kadın, erkek ve çocuk giyim koleksiyonlarından çanta, ayakkabı, aktif spor ve kozmetiğe uzanan geniş bir seçki ile hizmet veriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Mağazacılık Üst Yöneticisi (CEO) Eren Çamurdan, Boyner'in doğru buluşma noktalarında müşterileriyle bir araya gelme kararlılığında olan bir marka olduğunu belirtti.

Çamurdan, "Değişen perakende trendleri ve müşteri içgörüsünü dikkate alarak hayata geçirdiğimiz mağazalarımızda müşterilerimizin kendilerini evinde hissedebilecekleri, sıcak, samimi, konforlu alışveriş imkanı sunan, hayatın içinden bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bunu yaparken her mağazanın bulunduğu lokasyonun ruhunu da dikkate alıyor, o ruhu ziyaretçilerimize katmak istediklerimizle bir araya getiriyoruz. Ordu'da açtığımız ilk mağazamız bulunduğu lokasyonun ruhunu Boyner deneyimi ile harmanlayan çok özel bir mağaza oldu. Ordu'da olmaktan, Boyner deneyimini Ordulularla buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Bu mağazalarıyla birlikte 43 ilde 123 mağazaya ulaştıklarına değinen Çamurdan, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini Iğdır'da açacakları mağaza ile sene sonuna kadar bulundukları il sayısını 44'e çıkartacaklarını ve mağaza sayılarını da 129'a ulaştıracaklarını aktardı.

Daikin Türkiye Akademi, sektör çalışanlarının gelişimine katkı sağlıyor Daikin Türkiye Akademi, sektör çalışanlarının gelişimine katkı sağlıyor


Kaynak: aa