Haber Merkezi - Eşi Ali Sabancı ile Ağustos aynıda Yunanistan'da geçirdikleri bot kazasında yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın, estetik işlemler için Amerika'ya gittiği ortaya çıktı. Bilgilere göre Sabancı'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 operasyon geçirdiği ortaya çıktı.

1766948

Adli tıp raporu çıktı! Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu Adli tıp raporu çıktı! Narin Güran'ın ölüm sebebi belli oldu

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre; Vuslat Doğan Sabancı'nın üç başarılı operasyon geçirdiği ve annesi Sema Doğan'ın Sabancı'ya eşlik ettiği blgisi yer aldı. Bot kazasında yüzünden ağır şekilde yaralanan Sabancı, New York'ta bıçak altına yatarak  kazadan birkaç ay önce estetik yaptırdığı doktora kendini emanet ettiği öğrenildi. Türkiye'ye ne zaman döneceği belirsiz olan Vuslat Doğan Sabancı'nın, bu ameliyatların sonucuna göre iyileşmenin ardından ekrar bıçak altına yatacağı belirtiliyor.

64ead4a8e4bfdd0d78d95988

Kazadan sonra ilk müdahalenin ardından Bodrum'a ve ardından Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilen Sabancı Çifti, ameliyat edilmişti. Ayrıca entübe edilen ve ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık tespit edilmişti.

Editör: Deniz Ali Tatar