Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga takımlarından olan Borussia Dortmund'da gelişmelerin ardı arkadı kesilmiyor. Buna göre Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine eski Türk milli futbolcu Nuri Şahin'in getirildiğini açıkladı.

35 yaşındaki Nuri Şahin, konu hakkında şunları söyledi: "Borussia Dortmund'un teknik direktörü olmak benim için büyük bir onur. Kulüpteki tüm sorumlulara bana duydukları güven için teşekkür etmek istiyorum. İlk günden itibaren başarımızı en üst düzeye çıkarmak için elimizden gelen her şeyi büyük bir tutkuyla yapacağız." 

Anlaşma sonrası kulübün spor genel direktörü Lars Ricken ise, şunları söyledi: "Genç nesli temsil edecek bir antrenörü görevlendirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Son yıllarda antrenör olarak kariyerine hazırlanmak için çok çalıştı ve yeni pozisyonunda büyük özveri göstererek takımın ilerlemesine yardımcı olacak. Eski oyuncular olarak birlikte yakın çalışacağız ve büyük hedeflerimiz var. Nuri, kulübü ve ekibini tanıyor. Nuri'nin bizim için doğru teknik direktör olduğundan şüphemiz yok."

Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı Kocaeli'de düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni yapıldı

Borussia Dortmund'un sayfasında ise, konu hakkında şu detaylar paylaşıldı: "Nuri Şahin BVB'nin teknik direktörü oldu! Siyah-beyazlılarda kariyeri boyunca toplam 274 resmi maça çıkan 35 yaşındaki futbolcu, 30 Haziran 2027'ye kadar geçerli sözleşme imzalayacak."

Editör: Deniz Ali Tatar