Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Polat, Taner Ankaralı, Aşkın Demir, Onur Talay, İsmail Erdoğan, Caner Tuna ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda stadyum hakkında açıklama yapan Öztürk, “Büyük bir ihtimalle stadımızı Gaziantep maçına yetiştireceğiz. Şu anda bir problem görülmüyor. Amacımız butik bir statla butik bir oyun alanında en güzel oyunu sergilemektir. Göreceksiniz bütün takımlar Bodrum'a gelmek için can atacaklar”  dedi.

"Aldığımız oyuncuların yüzde 80'i 17-21 yaş arasında"

Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nı 28 madalyayla tamamladı Türkiye, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nı 28 madalyayla tamamladı

Stadyumda ışıklandırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

“Selahattin başkanımız ekibiyle inşaat işine devam ediyor. Önce federasyonun sonra yayıncı kuruluşun olurundan geçmesi lazım. Aldığımız oyuncuların yüzde 80'i 17-21 yaş arasındaki çocuklardan oluşuyor. Türkiye'de geleceğini gördüğümüz gençleri Bodrum FK'ya aldık. Bulgaristan'dan bir oyuncu aldık. Stoper ve orta saha oyuncularıyla konuştuk ve işleri inşallah bu hafta içerisinde bitecek, onların da isimleri açıklanacak. Son olarak santrfor olayı var. Her taraftan oyuncu geliyor ve bakıyoruz. Her şey günü gününe ve kuruşu kuruşuna ödeniyor. Biraz desteğe ihtiyacımız var. Destek derken ille de para desteği değil." 

Editör: Esin Özdemir