Spor

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay, iki futbolcuya olumsuz yönde rapor verdi

Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü olan Rıza Çalımbay, ilk 11’de sahaya sürdüğü Onana ve Umut'a şans verdi. İki futbolcu da Çalımbay'ın verdiği kritik şansı iyi kullanamadı. Çalımbay, performanslarından memnun kalmadığı iki futbolcu hakkında yeni yönetime olumsuz yönde rapor verecek.

Abone Ol

Haber Merkezi - Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü olan Rıza Çalımbay, Sakaryaspor'u 2-1 mağlup ettiği hazırlık maçında Jean Onana ve Umut Meraş'a şans vermişti. Sahada forma giyen Onana ve Meraş'ın performanslarının Çalımbay tarafından beğenilmediği öne sürüldü. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Rıza Çalımbay’ın son durumlarını görmek için ilk 11’de sahaya sürdüğü Onana ve Umut verilen kritik şansı iyi kullanamadı.

Onana orta sahada yaptığı basit top kayıpları ve etkisiz futboluyla eleştiri topladı. Uzun süredir yedek bekleyen Umut da sol bek pozisyonunda etkisiz bir futbol ortaya koydu. Çalımbay’ın performanslarından memnun kalmadığı iki futbolcu hakkında yeni yönetime olumsuz yönde rapor vereceği belirtiliyor.

,