Spor

Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan ilk hamle: Anderson Talisca geri mi dönecek?

Beşiktaş'In taze başkanı Hasan Arat'ın, ara transfer döneminde Anderson Talisca için Al-Nassr kulübüyle görüşmelerde bulunacağı iddia edildi. Arat'ın ayrıca takıma Chelsea ile PSG'den ise Maudeke ve Ekitike transferiyle takıma takviye yapacağı da öne sürüldü.

Abone Ol

Haber Merkezi - Beşiktaş'ın yeni ve taze başkanı Hasan Arat; göreve gelmeden önce Chelsea, PSG ve Al-Nassr ile iş birliği yapacağını açıklamıştı. Fanatik'in İngiliz basınına dayandırdığı habere göre, seçimi kazanan Hasan Arat'ın Beşiktaş'ı yarışa dahil etmek için Chelsea'nin 21 yaşındaki futbolcusu Noni Madueke'yi transfer etmek istediği  belirtildi.

Madueke'nin kabul etmesi durumunda Premier Lig ekibinin kiralık olarak oyuncuyu gönderebileceği de eklendi. Ocak ayında PSV Eindhoven'dan 35 milyon euro karşılığında transfer edilen Madueke, Chelsea ile 2030 Haziran'a kadar sözleşme imzalamıştı. PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile yakın dost olduklarını belirten Arat'ın başkent ekibinden Hugo Ekitike'yi transfer etmek istediği de belirtilenler arasında. İddiaya göre Beşiktaş ile PSG arasında yapılan anlaşmada, ismi açıklanmayan futbolcunun Hugo Ekitike olduğu belirtiliyor.

Başkan Arat'ın Al-Nassr başkanı Al-Muammar ile transferlerde birbirlerine öncelik sağlamaları için anlaşmaya varıldığı da duyurulmuştu. Heyecanlı gelişmeye göre, Beşiktaşlı taraftarların merakla beklediği Anderson Talisca'nın geri dönmesi adına Hasan Arat'ın girişimlerde bulunacağı da belirtilenler arasında.