Beşiktaş Kulübü Divan Kurulunun 2024 yılı 2. olağan toplantısı başladı.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Kulüp Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu ile divan kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Tevfik Yamantürk, eski başkan Ahmet Nur Çebi döneminde yapılan transfer harcamalarını eleştirdi.

Yamantürk, yönetimin eski oyuncularla yollarını ayırmakta zorluk yaşadığını belirterek, "Futbolculara da hak veriyorum. Madem anlaşma var, anlaşmaya herkes uyacak. Yoksa anlaşma niye yapılıyor. Kendi paranı böyle rahat harcamazken sana emanet edilen parayı nasıl böyle harcar çekip gidersin ve hiçbir şey yokmuş gibi yaşamaya devam edersin. Böyle bir düzen yeryüzünde yok, Türkiye'de de yok. Türkiye'de olsa bile Beşiktaş'ta olmamalı. Rahatsız oluyorum, üzülüyorum, sıkılıyorum. Okul takımında oynatmayacağımız adamları o performansıyla Beşiktaş'a milyon avrolara aldılar." diye konuştu.

Beşiktaş Kulübünün borcunun 31 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla 10 milyar 638 milyon 827 bin 351 lira olduğu duyuruldu.

Uluslararası Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'de ikinci gün mücadeleleri yapıldı Uluslararası Gençler Artistik Buz Pateni Grand Prix'de ikinci gün mücadeleleri yapıldı

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında konuşan denetim kurulu üyesi Özgür Şentürk, mali konularla ilgili üyeleri bilgilendirdi.

Şentürk, siyah-beyazlı kulübün borcunun 31 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla 10 milyar 638 milyon 827 bin 351 lira olduğunu kaydetti.

Editör: Nur Yıldız