Spor

Beşiktaş'ın Kayserispor maçında, yeni transferler de kadroda

Süper Lig'de yarın oynanacak olan Beşiktaş ve Kayserispor maçı, heyecanla bekleniyor. Ayrıca Beşiktaş'ın kamp kadrosu açıklandı. Ayrıca takımın yeni transferler Ernest Muçi ile Al-Musrati de kadroda yer aldı. Bir yandan sakat olan 6 isim kafileye dahil edilmedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın oynanacak olan Beşiktaş ve Kayserispor mücadelesinin kamp kadrosu açıklandı. Ayrıca heyecanla performansları merak edilen yeni transferleri bekleyenler için bir müjde paylaşıldı. Siyah-beyazlılarda yeni transferler Ernest Muçi ile Al-Musrati kamp kadrosuna dahil oldu. Ayrıca sakatlıkları devam eden Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Salih Uçan, Vincent Aboubakar, Jonas Svensson ve Yakup Arda Kılıç, Kayserispor maçı kadrosuna dahil olamadı. Kayserispor - Beşiktaş mücadelesi, 12 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Kayserispor kafilesinde yer alan isimler, şu şekilde açıklandı:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Omar Colley, Ante Rebic, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Joe Worrall, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zainutdinov, Ernest Muçi, Mohamed Al Musrati, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Aytuğ Batur Kömeç, Umut Meraş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy