Spor

Beşiktaş'ın hocası Fernando Santos'un kendine özgü kuralları ortaya çıktı

Beşiktaş'ın İstanbul'a gelen Portekizli yeni teknik direktörü Fernando Santos, oldukça dikkat çeken kurallara sahip. Hatta bir dönem Ronaldo'yu yedek bırakmasıyla eleştirilen tecrübeli teknik direktör, kendine özgü kuralları ve futbolculara uyguladığı yasaklarla meşhur...

Abone Ol

Haber Merkezi - Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi bugün itibariyle resmen başlıyor. Beşiktaş için İstanbul'a gelen Portekizli teknik adam, havaalanında Kartal pozu vermişti. Saha içinde taktiklerinden ödün vermeyen Santos, takım savunmasını önemseyen yapısıyla dikkat çekiyor ve saha içi ve dışında son derece disiplinli yapısıyla dikkat çekiyor.

Santos'un Polonya Milli Takımı'ndaki uygulamaları da dikkat çekmiş ve ilk kuralı futbolculara yemek sırasında cep telefonu kullanmayı yasaklamak olmuştu. Santos telefon yasağının yanı sıra takıma Dünya Kupası primleriyle ilgili konuşma yasağı da getirmiş, toplantılarda ve soyunma odasında çekimlere çok kısıtlı şekilde izin veriyordu. Ayrıca Santos, 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'nın başındayken çeyrek final maçında Fas karşısında Ronaldo'yu yedek bırakmasıyla herkesi şaşırtmıştı.