Spor

Beşiktaş'ın golcüleri Salih Uçan ve Cenk Tosun konusunda belirsizlik

Beşiktaş'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcuları Salih Uçan ve Cenk Tosun ile ilgili belirsizlik sürüyor. Milli futbolcular Tosun ve Uçan, iddiaya göre takım yönetiminden istedikleri düzeyde maaş teklifi alamadılar.

Abone Ol

Haber Merkezi - Gelecek sezon için Beşiktaş'ta kadro çalışmaları sürerken, ç transferde yapılan iki görüşmenin olumsuz olarak sonuçlandığı iddia ediliyor. Takımın golcü oyuncuları Salih Uçan ve Cenk Tosun'un konusunda Fotomaç'ın yaptığı habere göre, yönetim futbolculara yıllık ücret konusunda henüz bir teklif yapmadığı belirtildi. Hem futbolcuların hem de takım yönetiminin gemileri yaktığı öne sürüldü. İstediği maaş teklifini alamayan Cenk Tosun'un sezon sonunu bekleme kararı aldığı iddi

Henüz resmi bir teklif almadığı belirtilen Salih Uçan'ın ise takımdan ayrılmasına kesin gözle bakıldığı iddia ediliyor. Salih Uçan, bu sezon takımda, 31 resmi maça çıktı, milli futbolcu bu mücadelelerde 4 gol atıp 5 asist yaptı. Cenk Tosun ise bu sezon Beşiktaş'ta, 38 resmi maça çıktı. Ayrıca Tosun, bu karşılaşmalarda 10 gol atıp 7 asistlik performans sergiledi.