Spor

Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi 'galibiyet' morali

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ve Ernest Muçi'nin golleriyle İstanbulspor'u 2-0 yendi. Yeni haftada Galatasaray ile derbi mücadelesine girecek olan Beşiktaş, yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile mücade etti. 28. haftada yaşayacağı Galatasaray derbisi öncesi moral toplayan Beşiktaş, maçtan 2-0 galip geldi. 23. dakikada Beşiktaş2tan Semih Kılıçsoy gol atarak, skoru 1-0'a getirdi. 54. dakikada ise Ernest Muçi farkı 2'ye çıkarttı. Ve böylece Beşiktaş, maçı kazandı.



Böylece puanını 46'ya yükselten Beşiktaş averaj farkıyla 4. sırada yer aldı. İstanbulspor ise 12 puanla ligin son sırasında buşunuyor. Beşiktaş, Süper Lig'de çıktığı son 4 maçta da yenilmezlik serisini sürdürüyor. Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesi kart sınırında bulunan Gedson Fernandes, İstanbulspor karşılaşmasının 34. dakikasında sarı kart görerek derbide cezalı duruma düştü. Beşiktaş 28. haftada, Galatasaray ile derbi mücadelesine girecek.