Trendyol Süper Lig'de sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Beşiktaş, yeni transferi resmen açıkladı.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu kadrosuna kattığını açıkladı. 

Eyüpsporlu futbolcu Umut Meraş, Beşiktaş maçında galibiyet istiyor: Eyüpsporlu futbolcu Umut Meraş, Beşiktaş maçında galibiyet istiyor:

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

"Emirhan, kalbinin en orta yerinde. Beşiktaşımıza hoş geldin Emirhan Topçu! Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu'yla sözleşme imzaladı. İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ile Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Şakul, Tüpraş Stadyumu'nda kendisini asil renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayan Emirhan Topçu'ya şanlı formamızla üstün başarılar diledi. Kulübümüze uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emirhan Topçu'ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyoruz"

 Rizespor da kulüpten ayrılan Emirhan için şu ifadeleri kullandı;

"10 yıldır başarı ile kulübümüzün her kategorisinde görev alan, bu forma altında basamakları birer birer çıkarak kaptanlık bandını gururla taşıyan, şampiyonluk sevinci yaşayan, bu şehrin atmaca kanatlı evladı Emirhan Topçu'ya yeni kariyerinde başarılar dileriz."


Emirhan Topçu kimdir?

Çaykur Rizespor’da forma giyen Emirhan Topçu 11 Ekim 2000 tarihinde Balıkesir’de dünyaya geldi.

Stoper olarak görev yapan genç oyuncu sol bek ve merkez ora saha olarak da görev yapabiliyor.Çaykur Rizespor ile 2017 yılında sözleşme imzalayan oyuncunun kontratı 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Futbol kariyerine Rizespor’un altyapısında başlayan Emirhan Topçu, başarılı performansının ardından U21 takımında forma giydi. 2019-2020 sezonunda Bosna Hersek takımlarından Celik Zenica’ya kiralandı. 2020/2021 sezonunu kiralık olarak Menemenspor’da geçiren oyuncu Rizespor’da 2023-2024 sezonunda 32 karşılaşmada forma giydi.

Süper Lig’de oynadığı karşılaşmalarda 1 gol ve 4 asistlik katkı verdi.

Editör: Nur Yıldız