Güncel

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklamaları

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Spor Zirvesi ve Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni'nde, teknik direktör konusunda görüştükleri isimler olduğunu belirtti.

Abone Ol

Haber Merkezi - Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Turkuvaz Medya Grubu tarafından Turkuvaz Medya Merkezi'nde gerçekleştirilen Spor Zirvesi ve Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Teknik direktör konusunda görüştükleri isimler olduğu bilgisini paylaşan Arat, "Bunu yakın zamanda bizlerden duyacaksınız" dedi.

"Şehitlerimizi anmak için siyah bant takacağız"

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler için başsağlığı dileğinde bulunan Arat, şunları kaydetti: 

"Her şeyden önce şehitlerimiz var. Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Vatanımızın başı sağolsun. Fevkalade üzgünüz. Aynı zamanda bugün Hatayspor ile önemli bir maçımız var. Yaşanan deprem felaketi sonrası hayatını kaybedenler bizim için çok büyük bir üzüntü. Tekrar Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Hatayspor maçına biz 100. yıl formasıyla çıkacağız. Aynı zamanda şehitlerimizi anmak için siyah bant takacağız. Yine arkadaşlar tişört ve pankart hazırladı. Bu duygularımızı halkımızla paylaşacağız." 

"Görüştüğümüz hocalar var"

Öte yandan, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ifade eden Arat, "Bizim kendi ifademiz olmadan ortaya çıkan isimlerin konuşulmasına çok itibar etmemek lazım. Haklı olarak medya birçok alternatifi konuşuyor. Bizim görüştüğümüz hocalar var. Bunlar çok kısa zamanda açıklanacaktır. Bu bilgiyi direkt bizim medya kanallarımızdan duymanızı tavsiye ediyorum. Çok yakındır. Bunu yakın zamanda bizlerden duyacaksınız" dedi.  

"Oyuncularımızın tekrardan sahaya dönmesini sağlayacak önlemler alacağız"

Futbolcu transferlerine ilişkin de konuşan Arat, şöyle söyledi: 

"Antrenör transferinde olduğu gibi futbolcu transferleri de Beşiktaş'ın çok gündeminde. Bütün bunları çok yakın zamanda, transfer tarihi başladığı andan itibaren duyacaksınız. Bizim önemli sakatlarımız var. Bu sakatlarımızı bu arada rehabilite etme imkanımız olacak. Oyuncularımızın tekrardan sahaya dönmesini sağlayacak önlemler alacağız. Bunun için en önemlisi antrenörümüz olacak. Antrenörün belirlenmesiyle birlikte bütün bu hareket planı ve ihtiyaçlar anında yerine getirilecektir. Tekrar söylüyorum. Beşiktaş'ın bu geçici sıkıntısı bir gerçektir ama bu Beşiktaş bu sıkıntıların üzerinden çabuk kalkacak bir camiadır. Bizim takımımız da camiamız da bu sıkıntıların üstesinden gelecektir."