Spor

Beşiktaş, Hentbol'da 2024 Süper Kupa'sının sahibi

Hentbol Erkekler Süper Kupasını Beşiktaş kazanırken maçın en Değerli Oyuncusu Ödülü de Beşiktaş'tan Enis Harun Hacıoğlu'na verildi.

Abone Ol

Atila Güvenç

Beşiktaş Hentbol Takımı,THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu'nda oynadığı 2024 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Kupa karşılaşmasında Spor Toto Spor Kulübünü yenerek şampiyonluğu kazandı.  

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, THF Süper Kupa final maçında  Spor Toto Spor Kulübünü 39-32 yenerek onuncu kez THF Süper Kupa'nın sahibi oldu. Murat Çelik ile Cengiz Ömer hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmanın ilk yarısını 20-11'lik skorla önde kapatan Beşiktaş, maçı da 39-32 skorla kazanarak 2024 Erkekler Süper Kupası'nı müzesine götürdü. 

Süper Lig şampiyonu ve HDI Sigorta Türkiye Kupası şampiyonu Beşiktaş ile HDI Sigorta Türkiye Kupası finalisti Spor Toto Spor Kulübü'nün karşılaştığı Hentbol Erkekler Süper Kupa maçının en Değerli Oyuncusu Ödülü de Beşiktaş'tan Enis Harun Hacıoğlu'na verildi.  

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende Beşiktaş'ın şampiyon hentbolcuları kupa ile madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ile Türkiye Hentbol Federasyonu Asbaşkanları Mustafa Köklü ve Salim Öztürk'ün elinden aldı. 

Büyük bir coşkuyla şampiyonluk kupasını havaya kaldıran siyah-beyazlılar, mutluluklarını salonda bulunan taraftarlarıyla paylaştı ve kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.