Spor

Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1'le geçti

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçta Beşiktaş, Eyüpspor'u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Milot Rashica ve Ciro Immobile'nin golleriyle galip gelen siyah-beyazlılar, puanını 13'e yükseltti.

Abone Ol

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Eyüpspor ile karşılaştı. Maçın 20. dakikasında Joao Mario'nun pasında Milot Rashica, ceza sahası dışından harika bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı, bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Eyüpspor, Mame Thiam'ın Beşiktaş kalecisi Mert Günok ile yaşadığı pozisyonda hakemin VAR incelemesi sonrasında penaltı kazanmayı başardı. Topun başına geçen Emre Akbaba, 64. dakikada durumu 1-1’e getiren golü kaydetti.

Maçın sonlarına doğru, Beşiktaş 90+2. dakikada penaltı kazandı. Semih Kılıçsoy'un Tayfur Bingöl tarafından düşürülmesiyle hakem, VAR kontrolünün ardından penaltı kararı verdi. İtalyan golcü Ciro Immobile, penaltıyı gole çevirerek takımını 2-1 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 13'e yükselten Beşiktaş, ligde 3. sıraya yerleşti. Eyüpspor ise 9 puanda kalarak 6. sırada yer aldı.