Spor

Beşiktaş, Adana Demirspor'lu Jonas Svensson ile anlaşma yaptı

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Valentin Rosier'in yerine yeni bir futbolcu ile anlaşmaya çok yaklaşıldı. Adana Demirspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Norveçli sağ bek Jonas Svensson, Beşiktaş ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Abone Ol

Haber Merkezi - Devre arasında hem kadrosuna takviye yapmak isteyen hem de teknik direktörü için güçlenmek isteyen Beşiktaş, Adana Demirspor ile sözleşmesini fesheden Jonas Svensson'u kadrosuna katıyor. Beşiktaş, kadro dışı kalan Valentin Rosier'in yerine gelmesi planlanan Norveçli sağ bek oyuncusu ile 2.5 yıllık anlaşmaya varıldı. Beklenen transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması düşünülüyor.

Yukatel Adana Demirspor tarafından, dün yapılan açıklamaya göre; Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Svensson'a teşekkür edilerek, "Profesyonel futbolcumuz Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Svensson'a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Sezona Adana Demirspor'da başlayan Svensson, bu sezon 20 maçta süre aldı. Süper Lig'de golü bulunmayan Svensson 3 asist yaptı. Svensson, bu sezonki tek golünü ise UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri'nde atmıştı.