Kültür-Sanat

Berkun Oya'nın "Kuvvetli Bir Alkış" dizisinden ön izleme yayınlandı

Netflix platformunda yayınlanacak olan ve Berkun Oya imzalı yeni mini dizi "Kuvvetli Bir Alkış" tan özel bir klip yayınlandı. Dizide Fatih Artman ve Aslıhan Gürbüz rol alıyor.

Abone Ol

Haber Merkezi - Yönetmenliğini ve senaristliğini Berkun Oya'nın üstlendiği ve merakla beklenen "Kuvvetli Bir Alkış" dizisi, 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayına girecek. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’na yer veren mini diziden yeni bir ön izleme klibi yayınlandı. Dizi, bir çekirdek ailenin oluşumunu ve on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak konu alıyor.

Alışılmış çekirdek aile tanımının tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu sona ulaşmış gibi görünen Zeynep ve Mehmet çifti, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocukları Metin’in aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor. Çarpıcı bir gerçekçilikle örülmüş ve sıra dışı bir mizahla desteklenen bu tasvir, özgün anlatımıyla izleyiciyi bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor.