"Kutsal İşgal" belgeseline Saraybosna'daki festivalde "En İyi Belgesel ve Program Ödülü" verildi "Kutsal İşgal" belgeseline Saraybosna'daki festivalde "En İyi Belgesel ve Program Ödülü" verildi

Haber Merkezi - "Bir Başkadır" dizisi ve "Cici" filminin yaratıcısı olan başarılı yönetmen ve yazar Berkun Oya, yeni mini dizisiyle dikkat çekiyor. Netflixte izleyiciyle buluşacak olan "Kuvvetli Bir Alkış" ın yayın tarihi ise açıklandı. Başrollerinde Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman ve Cihat Süvarioğlu’nun yer aldığı dizi; anne, baba ve çocuktan oluşan bir çekirdek ailenin on yıllara yayılan yolculuğunu, birbirleriyle ve onları çevreleyen toplumla çatışmalarını kendine özgü bir evren yaratarak anlatıyor.

Kuvvetli Bir Alkis (2)

Çekirdek aile tanımının alışılmış tüm gerekliliklerini tamamlayarak mutlu son finaline ulaşmış gibi görünen bir çift, henüz portakalda vitamin olduğu zamanlara güçlü bir özlemle bağlı olan ve varoluşun doğasını sorgulayan çocuklarının aralarına katılmasıyla birlikte bu sıra dışı hikayenin temelini oluşturuyor. Yapımını Krek Film’in üstlendiği Kuvvetli Bir Alkış dizisi, 29 Şubat’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Editör: Haber Merkezi