Kültür-Sanat

Beren Saat, “Gizli Dolap” ile setlere dönüyor

Beren Saat, “Gizli Dolap” filmiyle setlere dönüyor! Rengin Alaz karakterini canlandıracak olan Saat, Yiğit Özşener ve Furkan Andıç ile birlikte derin bir hikaye sunacak. Çekimler 24 Eylül’de başlıyor!

Abone Ol

Ünlü oyuncu Beren Saat, uzun bir aranın ardından “Gizli Dolap” filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı senarist Burcu Görgün’ün kaleme aldığı bu heyecan dolu projede, Beren Saat, gazeteci ve köşe yazarı Rengin Alaz karakterine hayat veriyor. Film, Prime Video’da yayınlanacak ve izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunacak.

Çekimlerinin 24 Eylül’de başlaması planlanan “Gizli Dolap”, Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yönetmenliğinde hayata geçiyor. Film, Onur Güvenatam’ın patronluğundaki OGM Pictures imzasını taşıyor. Senaryosunda “İnsanın hamuru sevgiden yapılmıştır” sloganı ile yola çıkan Görgün, izleyicilere derin duygusal anlar sunmayı hedefliyor.

Beren Saat’in partnerleri arasında yer alan Yiğit Özşener, Rengin Alaz’ın eşi Barış karakterini canlandırırken, Furkan Andıç ise Rengin’in yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Cem’i oynuyor. Bu iki oyuncu, filmde Rengin’in hayatındaki önemli figürler olarak dikkat çekecek.

“Gizli Dolap”, hem Beren Saat’in hem de diğer oyuncuların performanslarıyla merakla bekleniyor. İlişkiler, geçmişin izleri ve aşkın karmaşası üzerine yoğunlaşan film, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Beren Saat hayranları, onun dönüşünü sabırsızlıkla bekliyor.