BEDAŞ, İstanbul'da planlı bakım çalışmaları kapsamında 1 Ağustos Perşembe günü elektrik kesintilerinin yapılacağı ilçe ve mahalleleri internet sitesi üzerinden duyurdu. 

AYEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi sorgulaması nasıl yapılır?

AYEDAŞ'ın Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla ilgilendiği biliniyor.

İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor.

İstanbul elektrik kesintileri için BEDAŞ elektrik arıza ve kesinti listesinin yayınlandığı bu linke tıklayarak, bulunduğunuz ilçe, mahalle ve sokağı seçerek bölgenizdeki elektrik kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz;

https://online.ayedas.com.tr/elektrik-kesintisi-sorgulama

BEDAŞ elektrik kesintisi sorgulaması nasıl yapılır?

İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin duyurulduğu Planlı Elektrik Kesinti listesine, web sitesinde, Planlı Kesintiler bölümünden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından sorgulanbilmektedir. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

Linkte bulunduğunuz ilçe, mahalle ve sokağı seçerek bölgenizdeki elektrik kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz; 

Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e sağanak yağış uyarısı Meteoroloji'den Doğu Karadeniz'e sağanak yağış uyarısı

https://www.bedas.com.tr/tr/tumKesintiler/istanbul-elektrik-kesintisi/

Editör: Nur Yıldız