Genel

BBP Genel Başkanı Destici: İnşallah sandıktan milli irade yerel seçimler için de tecelli edecektir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin, parti olarak katılacakları yedinci yerel seçim olduğunu belirterek, "İnşallah sandıktan milli irade yerel seçimler için de tecelli edecektir" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ'daki temaslarının ardından Ankara'ya gitmek üzere Diyarbakır Havalimanı'nda geldi. Partililer tarafından karşılanan Destici, burada yaptığı konuşmada, "İnşallah sandıktan milli irade yerel seçimler için de tecelli edecektir" dedi.

Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Destici, şu ana kadar normal, demokratik teamüller içerisinde bir seçim sürecinin yaşandığını kaydetti. 

31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerin, parti olarak katılacakları yedinci yerel seçim olduğunu söyleyen  Destici, şu ifadeleri kullandı: 

"İnşallah sandıktan milli irade yerel seçimler için de tecelli edecektir. Cumhur İttifakı'nın bir parçasıyız. Bu bağlamda büyükşehirlerde, tam bir ittifak halinde seçimlere katılıyoruz. Bu, Diyarbakır, İstanbul, Ankara, Şanlıurfa ve Eskişehir için de böyle. Kendi adaylarımızla girdiğimiz yerler de var. 51 ilin il genel meclis üyeliklerinde kendi adaylarımızla seçimlere giriyoruz. 400'e yakın belediye başkan adayımız var. Bunların önemli bir kısmında iddialıyız. Bu bölgede de iddialı olduğumuz ilçe ve beldeler var. Buraları ziyaret ediyoruz."