Genel

BBP Genel Başkanı Destici: Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için uğraşanlardan asla olmadık

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ile hareket ettiklerine dikkat çekerek, "Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için uğraşanlardan asla olmadık ve olmayacağız" dedi.

Abone Ol

Haber Merkezi - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ile hareket ettiklerini belirterek,  "Birileri gibi Cumhur İttifakı ile meşruiyet kazanıp daha sonra da bayrak açanlardan, Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için uğraşanlardan asla olmadık ve olmayacağız" dedi.

Destici, Kozan ilçesindeki bir etkinlik salonunda düzenlenen iftar programına katıldı.

İftardan sonra katılımcılara seslenen Destici, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan sızma ve saldırı girişiminde şehit olan Teğmen Hulusi Elçi'ye Allah'tan rahmet, yaralı askerlere ise şifa diledi.

Konuşmasında terörle mücadeleye de değinen Destici, şunları söyledi: 

"Allah'ın izniyle terörü nasıl sınırlarımız içerisinde devletimiz, ordumuz minimize etmişse inşallah önümüzdeki bahar ve yaz aylarında, sonbahara kadar Irak ve Suriye'deki teröristleri de etkisiz hale getirecek ve topunun kökünü kazıyacaktır. Terörü yok etmek için tüm unsurlarına karşı topyekun mücadele vermek gerekir. Eğer terörü tamamen yok etmeyi istiyorsak sadece dağdakini, sınırdakini, sınır ötesini bitirmekle, yok etmekle terör bitmez. Meclis'ten de basından da medyadan da iş dünyasından da temizleyeceğiz, velhasılı neredeyse bulacağız ve topunu yok edeceğiz."