Spor

Bayer Leverkusen'in namağlup serisi sürüyor

Bayer Leverkusen, Bayern Münih'in puan kaybettiği haftada zirvede farkı açabilme fırsatını kaçırdı. Xabi Alonso'nun takımı, Stuttgart ile 1-1 berabere kaldı. Bayer Leverkusen, 14. haftası itibarıyla yenilmeyen tek takım oldu.

Abone Ol

Haber Merkezi - Bundesliga'nın 14. haftasında Bayer Leverkusen, Stuttgart'ın sahasına konuk oldu. Beraberlik sonucunda her iki takım da birer puan aldı. Stuttgart'ta 40. dakikada Führih, Bayer Leverkusen takımını 1-0 öne geçirdi. Konuk ekipte 47. dakikada sahneye çıkan Florian Wirtz durumu 1-1'e getirerek eşitliği sağladı ve karşılaşmada başka bir gol atılmadı.

Böylece kırmızı-siyahlı takım, ligde 36 puanla lider oldu. Bayern Münih ise 32 puanla 2. sırada yer alırken, Stuttgart ise 31 puanla 3. sırada yer aldı. Bayer Leverkusen, Bundesliga'da 14. hafta itibarıyla namağlup yoluna devam eden tek takım olmuş oldu.

Eintracht Frankfurt'un Bayern Münih'i 5-1 mağlup ettiği hafta zirvede farkı açabilme fırsatını tepen Leverkusen, gelecek hafta Frankfurt'u konuk edecek. Ligde 2. sırada yer alan Bayern Münih ise 3. sıradaki Stuttgart ile karşılaşacak.